Τρόποι Αποστολής

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την ACS Courier και οι παραδόσεις γίνονται σε εργάσιμες ημέρες.

Ενδεικτικοί χρόνοι παράδοσης ταχυμεταφορών:

  • Εντός πόλεων και περιφερειών: σε 1-3 εργάσιμες
  • Νησιωτικοί προορισμοί: σε 2-4 εργάσιμες
  • Δυσπρόσιτες περιοχές: σε 2-5 εργάσιμες

Σε περίπτωση ειδικών συνθηκών και ανωτέρας βίας (απεργίες, φυσικές καταστροφές, αργίες κλπ.) το κατάστημα hubbit.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για την καθυστέρηση παράδοσης του προϊόντος.

Το κόστος μεταφοράς των προϊόντων επιβαρύνουν τον αγοραστή.

Το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται σε 3.50€ για δέματα έως και 2 κιλά, κάθε επιπλέον κιλό χρεώνεται με 1€.Παράδοση μέσω Μεταφορικής

Τα Υπερμεγέθη προϊόντα – ογκώδη αντικείμενα αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία. Η παραλαβή γίνεται από το πρακτορείο της μεταφορικής της πόλης σας.

Το κόστος των μεταφορικών διαφέρει ανάλογα με τον όγκο των εμπορευμάτων.

Η παράδοση μέσω μεταφορικής προϋποθέτει την προεξόφληση της παραγγελίας σας μέσω πιστωτικής ή κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, οπότε δεν υποστηρίζεται η αντικαταβολή.Ειδικές περιπτώσεις αποστολών ή και παραγγελιών

Σε ειδικές περιπτώσεις παραγγελιών μεγάλου όγκου ή και βάρους η αποστολή γίνεται με μεταφορικά μέσα της απολύτου επιλογής του hubbit.gr, ενώ κάποιες παραδόσεις είναι εφικτές μόνο σε μεγάλες αστικές περιοχές.

To hubbit.gr επιφυλάσσεται να μην αποδεχτεί συγκεκριμένες παραγγελίες και να απορρίψει συγκεκριμένες πωλήσεις, ενημερώνοντας εγκαίρως και επιστρέφοντας το σύνολο τουτυχόν καταβληθέντος τιμήματος της ακυρωθείσας παραγγελίας.

Για ειδικές κατηγορίες προϊόντων, όπως για παράδειγμα προϊόντα που έρχονται κατόπιν παραγγελίας, ή είναι πολύ υψηλής αξίας, ή εκτός της κανονικής ροής του hubbit.gr, ενδέχεται να ζητηθεί προκαταβολή, πριν τη δρομολόγηση της παραγγελίας.

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση